

**Choose Success. Choose Fusion.** 

# St. Louis Regional User Group June 8th 2017 Agenda

Kindly hosted by Mastercard: 2200 Mastercard Boulevard, O'Fallon, MO 63368

8.30am	Arrivals		
9.00am	Welcome and Introductions Regional User Group Advisory Committee (30 mins)		
9.30am	What's Trending at Fusion Tracey (Forbes) Rice, Fusion Risk Management (15 mins)		
9.45am	m Welcome and Opening Remarks from Mastercard Management Brian Wickenhauser, Vice President Security Event Management John Artman, Director of Crisis Management & Business Continuity		
9.50am	Customer Spotlight – Global Incident Response Program using the Fusion Framework System Cindy Backer, Micah Ward, Jon Grubb and Chris Thayer, Mastercard (60 mins)		
10.45am	Networking Break (15 mins)		
11.00am	Customer Spotlight – Business Recovery & Crisis Management using the Fusion Framework System Cindy Backer and Sandra Althoff, Mastercard (45 mins)		
11.45am	Lunch (30 mins)		
12.15pm	Customer Spotlight - Disaster Recovery using the Fusion Framework System Kim Jones and Dave Lawton, Mastercard (45 mins)		
1.00pm	BCM Innovators Exchange  Designed to promote thought leadership and innovation in BCM, use this opportunity to share practices, creative concepts and solutions, leading edge ideas and industry news. (60 mins)		
2.00pm	Networking Break (15 mins)		
2.15pm	Product Tips & Tricks from the Product Team Mike Geier, Fusion Risk Management - Product Team (30 mins)		
2.45pm	Planning Discussion for Next Meeting Regional User Group Advisory Committee (15 mins)		
3.00nm	Closing Comments		



Choose Success. Choose Fusion.

# St. Louis Regional User Group June 8th 2017 Meeting Logistics

### **Meeting Location:**

Mastercard: 2200 Mastercard Boulevard, O'Fallon, MO 63368

## **Registration:**

Please register for this meeting in advance, you can register here: <a href="http://go.fusionrm.com/ug-st.louis-06-RSVP.html">http://go.fusionrm.com/ug-st.louis-06-RSVP.html</a> You must be on the attendee list to clear Mastercard security on the day of the meeting!

#### Parking and Security:

Visitor Parking is available at the location. When you arrive at the location, please check-in at the guard shack and lobby with a valid photo ID to present to security. Please allow for **15-20 minutes** to clear security. Mastercard employees will escort you to the meeting room.

#### **Breakfast and Lunch:**

Breakfast and lunch are provided by Fusion at no cost to the attendees.

#### What to bring with you:

We encourage each attendee to bring some content with them to share with the group:

- 1. An accomplishment in your program that you are extremely proud of:
  - a. a new process you designed to become more efficient;
  - b. a new capability you developed on the Fusion Framework System;
  - c. a solution to a challenge you were faced with.
- 2. A problem or challenge you are facing or struggling to resolve:
  - a. specific to your program;
  - b. specific to your organization or industry;
  - c. specific to your implementation of the Fusion Framework System.

# **Meeting Format:**

Although the official meeting agenda ends at 3.00pm, all attendees are invited to stay for additional networking opportunities with Fusion users and further discussions with the Fusion staff.

#### **2017 Future Meeting Schedule:**

9/14/2017	St. Louis	Worldwide Technologies

12/7/2017	St. Louis	Charter Communications, 13736 Riverport Drive, St. Louis MO 63043
, , -		, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,